Ők voltak a Dancing with the Stars eddigi győztesei - ifaktor
Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan a Dancing with the Stars megnyerésekor.

A harmadik évadban egy újabb világhírű szappanopera-színész is feltűnik majd.


Nemrég bejelentették a Dancing with the Stars legújabb évadának versenyzőit. Valósággal sokkolták a rajongókat a műsorban szerepelni fogó sztárok nevei, azonban néhány szemfüles olvasó már észrevette, hogy Rugint Réka lebuktatta magát egyik fotójával korábban, mivel egy Instagram-fotóján, ugyanazt a magas sarkút viselte, amely a Dancing with the Stars fotóján is látható volt az akkor még titokzatos versenyző lábán.

A műsor harmadik évadában láthatjuk majd Kulcsár Edinát és Bonyhádi Ferencet, Csobot Adélt Hegyes Bercivel, a fentebb említett Rubint Rékát Andrei Mangrával, Zimány Lindát és Hődi Dénest, Papp Dorit Sebestyén Hunorral, Kökény Attilával Mikes Annával, Vavra Bencét Lissák Laurával, Bárdosi Sanyit és Szőke Zsuzsit, Somhegyi Krisztiánt és Tóth Katicát, Stana Alexandrát és Iván Bencét.

A zsűri is megújult ebben az évadban, ugyanis Ördög Nóra és Bereczki Zoltán mellett most két új taggal bővült az ítélőbizottság, ők pedig Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus és Szente Vajk Jászai Mari díjas rendező.

Bár a műsor még el sem kezdődött sok nézőnek már most megvan a kedvenc táncos párja. A korábbi évadok során is alaposan meglepték mind a zsűrit, mind pedig a rajongókat a nem szakmabeli versenyzők. Az első évad nyertes párja Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan voltak, akik a döntő utolsó párbajában egy bácsi keringőt adtak elő.

A Dancing with the Stars második évadának nyertesei pedig Tóth Andi és Andrei Mangra lettek, akik a finálé mindent eldöntő párbajában tangóval léptek a parkettre.

A nagy sikerű táncos műsor egy igazi világsztárt is köszönthet majd a köreibe az új évadban, ugyanis a Vad Angyal sztárja, Facundo Arana hazánkba utazik, azonban hogy pontosan mi les a szerepe a Dancing with the Starsban még nem árulták el.


Ne hagyd ki!