Daniel Craiget az egyik legnagyobb Hollywoodi elismerés érte - ifaktor
Daniel Craig a James Bond Skyfall című film premierjén

A „No Time To Die" azaz a ,,Nincs idő meghalni" című film előtt Hollywood is méltó módon tette tiszteletét Daniel Craig előtt.


Daniel Craig egy rendkívüli elismerésben részesült, ugyanis a hollywoodi hírességek sétányán kapott saját névvel ellátott csillagot.

Craig a negyedik James Bond-színész, aki csillagot kapott a sétányon. Előtte David Niven, Roger Moore és Pierce Brosnan is szintén megkapták az elismerést. Még Barry Nelson is, aki szintén játszott Bondot, ő is kapott. A „No Time To Die" Craig ötödik, egyben utolsó James Bond szereplése.

Ana Martinez a hollywoodi hírességek sétánya producere elmondta, hogy:

„Daniel Craig egy brit kulturális ikon ha a James Bond-filmekről beszélünk. Az ember, aki öt alkalommal testesítette meg a 007-es ügynököt. Nagyon örülünk, hogy az ő csillagját is elhelyezhetjük egy olyan színész mellé, aki remekül alakította James Bond karakterét, ő pedig nem más, mint Roger Moore. A rajongók el lesznek ájulva amikor meglátják majd a csillagjaikat, amik a 7007 Hollywood Boulevardon lesz megtalálható."

A 007-es színész ceremóniája október 6-án, szerdán lesz látható, helyi idő szerint 6:30-kor. Daniel Craig a 27.004.-ik sztár lesz, aki csillagot kap az úgynevezett „Hollywood Walk of Fame"-en.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!