Daniel Radcliffe az összes Harry Potter-rajongót lelombozta - ifaktor
Daniel Radcliffe a Sirius xm rádió stúdiójában

Daniel Radcliffe beavatta rajongóit, hogy mit is gondol az új Harry Potter adaptációról.


Daniell Radcliffe úgy néz ki, hogy tiszta vizet öntött a pohárba. Ez pedig nem más, mint hogy nem akar szerepelni a legújabb Harry Potter film adaptációjában, az „Elátkozott gyermek”-ben.

Egy mostani interjúban Sandra Bullocknak és Channing Tatumnak elmondta a brit színész, hogy jelenleg nagyon boldog az életével és karrierjével. Olyannyira, hogy amikor arról kérdezték, tervezi-e az „Elátkozott gyermek” című filmben való szereplést, határozottan kijelentette, hogy nem.

„Ez nem valami olyasmi, ami megfordult a fejemben.”

tette hozzá Radcliffe.

Ugyanakkor beszélt arról is, hogy mennyire jó volt újra visszamenni a Roxfortba és a Harry Potter filmek 20 évfordulójára, az HBO által készített beszélgetős filmben szerepelni. Elmondása szerint, azért élvezte ennyire, mert úgy érzi, már a jelenlegi életét egyáltalán nem övezi körül Potter karatere.

„Ez nem az a válasz, amit sokan hallani akarnak, de úgy érzem, hogy azért éreztem ennyire jól magam miközben visszamentem, mert a mindennapjaim már nem Harryről szólnak. Úgy érzem eljutottam egy olyan ponthoz, hogy már nem hasonlítanak azonnal a karakterhez és ezért nagyon hálás vagyok. Ha most visszamennék, akkor az valószínűleg az egész életemet újra megváltoztatná.”

mondta a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!