Nem ismersz rá! Íme Daniel Radcliffe elképesztő átalakulása - ifaktor
Daniel Radcliffe és Al Yankovic egy közös képen

A következő filmjében Daniel Radcliffe, a híres zenész és parodista, ’Weird Al’ Yankovic bőrébe fog bújni.


Daniel Radcliffe elég sokat letett már az asztalra, hogy a világ ne csak Harry Potterként ismerje. Ez a célja a következő filmjével is, ahol a híres zenész-parodista, Al Yankovic-ot fogja megtestesíteni, az életéről készülő filmben.

A 32 éves színészt Los Angelesben kapták lencsevégre, ahol a „Weird: The Al Yankovic Story” című önéletrajzi filmet forgatják. Radcliffe teljes odaadással és elszántsággal szeretné megtestesíteni a karakterét, így mindenhova a furcsa kinézetű szerelésében jár.

Egy másik képen pedig elég közelről látszódik a színész, amint egy autóban ülve, arany szemüveget visel és a híres „Yankovic nézést” gyakorolja.

Instagram / @daniel9340

A hír, miszerint Radcliffe alakítja majd a zenészt a legújabb önéletrajzi filmjében, még tavaly röppent fel. Azonban a szerepek kiválasztásáért nem kisebb ember felelt, mint maga Yankovic, aki úgy véli a színész tökéletesen képes lesz visszaadni őt a filmvásznon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!