Danny Blue vallott a gondolatolvasásról - ifaktor
Danny Blue egy filmpremieren ingben és farmerban áll

A népszerű mentalista, Danny Blue mesélt arról, hogy milyen tervei vannak a karrierjével kapcsolatban és arról is megosztott pár dolgot, milyen hatással van tehetsége a párkapcsolataira.


A világhírű mentalista, Danny Blue az Ébredj velünk című műsor vendége volt, ahol mesélt közelgő terveiről. Többek közt arról, hogy egy igazán nagy dobásra készül ebben az évben. Egy olyan mutatványt tervez előadni, amely elég veszélyes a testi épségére.

Az eseményre pedig egy budapesti helyszínen kerül majd sor, de Danny egy online interaktív programmal is várni fogja az érdeklődőket.

Ábel Anitáék különleges „képességéről” is faggatták Dannyt, miszerint képes olvasni mások gondolataiban, természetesen ez sokkal inkább kiváló megfigyelő képességének és egyéb erősségeinek köszönhető.

A mentalista azt is elárulta, hogy ez nincsen kihatással sem a párkapcsolataira, sem pedig az ismerkedésre. Van, aki kétkedve fogadja, hogy Danny ennyire jó emberismerő van azonban, aki szerencsésnek érzi magát és úgy gondolja, hogy ez teszi a férfit figyelmes partnerré.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!