Dave Bautista egy kanyival sem rendelkezett a „Galaxis Őrzői” című film előtt - ifaktor
Dave Bautista fehér zakóban napszemüvegben

Bautista egy interjúban elmondta, hogy a házából is kilakoltatták már, mert nem tudta fenntartani.


Az IGN készített a színésszel egy interjút, amiben őszintén beszélt arról, hogy nem volt egyszerű megbirkózni a mindennapokkal, mielőtt behívták volna Drax szerepére a „Galaxis Őrzői" című filmben.

„Ahhoz, hogy az emberek megértsék, mennyire is változott meg az életem, meg kell érteniük, honnan jöttem, miken mentem keresztül mikor pankrátor voltam, mit hagytam magam mögött, mikor eldöntöttem, hogy kilépek onnan és a színészet felé fordulok…"

kezdte az interjút Bautista.

„Előtte, hogy megkaptam Drax szerepét az őrzőkben, kb. 3 évig alig dolgoztam. Otthagytam a pankrációt és igen, visszamehettem volna fülemet farkamat behúzva, de ugyanúgy megragadtam volna abban a helyzetben, amiből nincs előre lépési lehetőség, így megpróbáltam a színészetet. Ahogy megkaptam a szerepet, minden megváltozott, de nem csak azért, mert akkoriban le voltam égve. Amikor azt mondom, hogy leégve, akkor az azt jelenti, hogy nem tudtam bejutni a saját házamba, mert kilakoltattak. Nem volt semmim. Eladtam mindent, amit a pankrációból maradt. Az adóhatóságokkal is problémáim voltak, el voltam veszve."

Majd a színész azt is elmondta, hogy fordult meg vele a világ és változtatta meg a Marvel az életét.

„Drax nem csak a karrieremet változtatta meg, de az életem röppályáját is. Az életem sokkal jobb lett és sikeresebb és sikeresebb lettem. És ekkor vált minden, úgy igazán szürreálissá. Nem is olyan rég volt, amikor kölcsön kellett kérnem pénzt ételre, a házam törlesztőjének fizetésére, vagy éppen a gyerekeim karácsonyi ajándékaira. Nem sokkal a nagy változás előtt történtek ezek a dolgok, így még inkább éreztem hihetetlennek. De megtörtént és megváltoztatta az életemet, sőt újra életet adott."

zárta interjúját Bautista.

Bautista a Galaxis Őrzői 3-ban is Drax szerepét fogja játszani, ezt követően pedig visszavonul a szereptől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!