A Manchester United kapusa új bizniszbe kezdett - ifaktor
de gea örül

Miért ne lehetne valaki egyszerre a Manchester United kapusa és tulajdonosa egy Esport csapatnak?


David de Gea úgy döntött, hogy kipróbálja magát egy másik területen is, ami nem éppen a foci. Létrehozta saját Esport csapatát, ami a Rebels Gaming nevet kapta és olyan játékokban fognak versenyezni, mint a Rainbow Six Siege, League Of Legends és a Valorant.

Úgy, ahogy több Esport csapat, úgy de Gea szervezete is folyamatosan figyeli a tehetséges játékosokat és igyekszik értük minél többet megtenni, hogy aztán végül náluk kössenek profi szerződést. Mivel az online játékokban rettentően sok pénz van, így a kapus reméli, hogy nem sokkal az indulást követően, felhúzhatnak majd egy komplett Esport komplexumot szülővárosában, Madridban.

A kezdéshez, a Rebels Gaming vezetői pozíciójába Alvar Martín Ale ñart tették, aki azon kívül, hogy rendkívüli menedzser, a spanyol profi League Of Legends játékosok közül az egyik legjobb.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a csapat milyen szereplésekkel gazdagítja majd az Esport világot, mindenesetre de Gea úttörőnek számít ebben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!