Követői szerint Demcsák Zsuzsa szakított a párjával - ifaktor
Demcsák Zsuzsa barna ruhában

Legújabb bejegyzése adott okot a találgatásokra.


Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan már három éve boldog házasságban élnek. Az indiai származású férfit még az Ázsia Expressz forgatásán ismerte meg Zsuzsa és szinte első látásra egymásba szerettek.

2020-ban költöztek Magyarországra, Krishannak pedig teljesen új életet kellett kezdenie hazánkban. Komoly tévés állást hagyott maga mögött Indiában. 2006 óta dolgozott az Ecoline nevű műsorgyártó cégnél, olyan produkciókban működhetett közre, mint a Love Island vagy a Survivor.

Zsuzsa nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy négy év kihagyás után ismét elment vakációzni és megfogadták gyermekeivel, hogy legközelebb több időt fognak külföldön tölteni.

,,Megfogadtuk a gyerekekkel, hogy jövőre legalább két hétre megyünk el nyaralni, mert épp csak elkezdünk pihenni, amikor már mehetünk is haza én azonban így is hálás vagyok, 4 éve nem vakációztam"

-írta Zsuzsa az Instagram-bejegyzésében.

Ugyanakkor követői közül többen is megjegyezték, hogy férjét nem említette a műsorvezető a bejegyzésében. Továbbá az is szemet szúrt sokaknak, hogy Zsuzsa egy jó ideje nem posztolt közös fotót Krishannal.


Ne hagyd ki!