Demcsák Zsuzsa és férje nem akarnak közös gyereket - ifaktor
Demcsák Zsuzsa zöld ruhában.
Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán szeretett bele a nála négy évvel fiatalabb Krishanba, akivel sebtiben össze is házasodtak, s azóta Magyarországon élik a közös életüket.


A házasok akkor találkoztak egy vacsorán, amikor egy incidens miatt két hétre leállt a műsor forgatása. A műsorvezető korábban azt nyilatkozta, hogy már akkor érezték, őket egymásnak teremtette a sors.

Noha már házasok, de Demcsák a Hot! magazinnak elárulta, hogy az indiai szertartás továbbra is hiányzik, ahol Krishan édesapja fogja őket összeadni. Sajnos ez egyelőre csúszik az indiai Covid-helyzet miatt.

A műsorvezetőnő azt is elárulta, hogy az ő házasságukban van helye a flörtölésnek és azt is elmondta, hogy miért.

„A féltékenység a legnagyobb időpocsékolás! Nem más, mint kishitűség. Soha nem voltam féltékeny, és hála Istennek, a párom sem. Flörtölni pont azért szabad, mert az ártatlan, szándék nélküli dolog. Ezért is lehetséges, ahogy akkor tud az ember a legjobban flörtölni, ha biztonságos párkapcsolatban vagy. Ha azért flörtölsz, hogy felszedj valakit, az nagyon erőltetett és izzadságszagú. A flört egy huncut játék bármiféle csínytevés nélkül"

– nyilatkozta, majd kitért arra is, hogy Krishannal előre megbeszélték, hogy gyermeket nem szeretnének vállalni.

„Az első perctől mondtuk, hogy nem akarunk. Egyikünket sem foglalkoztatja a gondolat, nem téma közöttünk"

– árulta el Demcsák.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!