Demcsák Zsuzsa bevallotta: Plasztikai sebésznél járt - ifaktor
Demcsák Zsuzsa a Tv2 Mokkájában, vaj színű ingben

A népszerű televíziós személyiség, Demcsák Zsuzsa a Tv2 reggeli műsorában, a Mokkában járt, mikor a műsorvezetőkkel való beszélgetés során elárulta egyik titkát.


Az utóbbi időben többeknek is feltűnt, hogy Demcsák Zsuzsa kicsattanó formában van és szinte éveket fiatalodott. Sokáig azt hihettük, hogy ez az új, sportos kinézetének köszönhető.

A műsorvezetők Demcsák Zsuzsa karrierbeli változásairól beszélgettek, majd áttértek arra is, hogy külseje mennyit változott. Demcsák Zsuzsa Instagram-oldalán is posztolt erről a beavatkozásról, amin átesett és most a Mokkában is mesélt róla.

,,Ha lehet olyan változást elérni, amivel jobban érzed magad, akkor az egy egészen más állapot. Én rosszul vagyok ezektől a: kinyitom az Instagramot és akkor látom, hogy mindenkinek ugyanolyan feje van. Én azt gondolom, hogy meg kell őriznie az embernek a saját vonásait. A reggeli műsorvezetésnek a nyomait tüntettük el. 14 évet keltem 4:30-kor és az nem tűnik el nyomtalanul"

- mesélte Zsuzsa a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!