Demcsák Zsuzsát megtámadták, Instagram-oldalán számolt be - ifaktor
Demcsák Zsuzsa.
Demcsák Zsuzsa az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hackertámadás áldozata lett.


A népszerű televíziós műsorvezető hivatalos Facebook-oldalát feltörték, így jelenleg nem ő posztol az oldalára. Mindezt – jobb híján – az Instagram-oldalán jelentette be Demcsák, ahol arra kérte követőit, hogy ne jelentsék Facebookját, hiszen akkor még egy letiltást is kaphat az oldala.

Ehelyett szívesen fogadja a követői segítségét, tanácsaikat arról, hogyan tudná visszaszerezni a közösségi média platformja feletti irányítást.

„Figyelem!!! A hivatalos facebook oldalamat feltörték! Jelenleg nem én posztolok azon, minden hozzáférésem megszűnt! Az adminisztrátoromat és engem is kizártak! Amíg nem sikerül helyreállítani, addig kérlek ne likeoljátok, ne osszátok meg és ne is jelentsétek (még a végén letiltják és soha nem kapom vissza)! Bármi okos, mentő ötletet elfogadok, várok! Nekem vagy @bobdeme -nek tudtok írni!!!”

– írta a műsorvezetőnő, akinek egyből érkeztek a segítő és bíztató tanácsok.

„@zsdemcsak , @almasi.kitti -nek a hivatalos Fb oldalát, a @wmnmagazin -nak pedig az IG-ját ugyanaz a cég segített visszaszerezni. Ők tudnak neked segíteni, hogy kit keress ez ügyben.”

– írta egy kommentelő egy cégről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!