Demi Lovato 5-10 percig halott volt, sokáig küzdöttek érte - ifaktor
demi lovato

A heroin nagy úr, ezt pedig Demi Lovato a saját bőrén tapasztalhatta meg. Újra kellett éleszteni és azóta egy új ügyért él.


Demi Lovato elindította a „California Sober” életérzést. Ezt az énekes saját Instagram-sztorijában hirdette ki még egy jó ideje. Mivel Californiában engedélyezett a marihuána használat, így érthető volt mit is jelent a fenti kifejezés, de most új lépésre határozta el magát, amit szintén egy sztoriban tett közzé. Ebben pedig elmondja, hogy nem támogatja többé a saját programját, így nincs többé fűhasználat sem az életében. Az egyetlen megoldás az, ha „sober sober” marad az ember, azaz teljesen tiszta.

TMZ

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta ezt a fordulást, de az elmúlt időben sokat kritizálták Demit, hogy túl sokat magasztalja ezt az életérzést, ami nem feltétlen jó mindenki számára. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a döntés ésszerű lehet, hiszen az énekest még év elején újra kellett éleszteni, ugyanis túladagolta magát heroinnal. Egy interjúban elmondta, hogy 5-10 percig halott volt és onnan, nagy nehezen tudták csak visszahozni az orvosok.

Egy hosszú rehabot követően, pedig visszatérhetett az énekesi karrierjéhez és előadásokon osztja meg a többiekkel az élményeit és tanulságait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!