Demi Lovato tarkopaszra borotvált fején új tetkó is található - ifaktor
Demi Lovato

Egy instagram-sztoriban hozta nyilvánosságra Demi Lovato, hogy milyen új tetkóval lepte meg testét.


Demi Lovato neve sokak számára ismerősen csenghet. Azt követően, hogy kijelentette nem szeretné ha nőként szólítanák, egy újabb érdekes lépésre adta a fejét. Ez pedig egy vadiúj tetoválás, amit a tarkopaszra borotvált fejének oldalára varratott fel az énekes.

Az évet természetesen megújulással és sokak szerint új külsővel is kell indítani. Így tett az énekes is, aki egy Instagram-sztorijában fedte fel, hogy egy elképesztően nagy, pókot ábrázoló tetoválást készíttetett a halántékára. A pók pedig rendkívül élethűre sikeredett, így nem lepődnénk meg, ha valaki annyira megijedne, hogy le is akarná csapni azt.

A tetoválást a Los Angelesben népszerű, Dr.Woo készítette, akinek specialitása, hogy 3D effektusban készíti el tetoválásait. Az Amerikai Nemzeti Történelmi Múzeum szerint egy délnyugati bennszülött értelmezésben a pók tanító és segítő szándékkal bír.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!