Jó pénzért adtak túl a Démonok Között filmben szereplő házon - ifaktor
Démonok között filmben szereplő ház

A Démonok Között című filmben egy rendkívül hangulatos, de annál ijesztőbb telken található ház szerepelt, amit most a való életben is megvásárolt valaki.


A turista látványosságnak számító Démonok Között című filmben szereplő ház, hivatalosan is tulajdonost cserélt, miután egy ember 1,5 millió dollárt (551 millió forint) volt hajlandó kifizetni érte. A házat elméletileg azóta is kísérti az asszony szelleme, aki a legendák szerint feláldozta a gyermekét a sátánnak, majd a sok szitkozódó, bántalmazó ember miatt, felmászott a telken lévő fára és felakasztotta magát.

A Rhode Islanden található házat egy ingatlanügynökségen keresztül sikerült értékesíteni, akik elmondták, hogy nagyon értékes ez a ház, már csak a története miatt is. Továbbá azt is hozzátették, hogy nagyon megtisztelve érzik magukat, amiért őket választották ki arra, hogy ezt a házat értékesítsék és köszönik a bizalmat a megbízóknak, hogy együtt sikerült a „csoda” avagy értékesíteni a démon lakta házat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!