Denzel Washington új filmje, sokakat lázba hoz majd - ifaktor
Denzel Washington a Védelmező című filmben

A világhírű színészt, Denzel Washingtont számos filmmel kapcsolatba lehet hozni, de van egy olyan film, amiről mindenkinek ő jut eszébe.


Denzel Washington visszatér a mozivásznakra és ezt hivatalosa is megerősítette. Ugyanis elkészül A Védelmező című film harmadik része, sőt már javában forgatják is azt. Egy mostani interjúban a színész elmondta, hogy ez a film is az előző kettő történetére épül majd.

„Megírták a harmadik Védelmezőt, szóval úgy csináltam, hogy be tudjam vállalni. Újra formába kell lendülnöm, mielőtt megint elkezdek embereket szétverni. Muszáj embereket szétvernem. Machbet Tragédiája és aztán szétcsapni pár embert, nem is lehet ennél jobb igaz?”

nyilatkozta a színész.

A Védelmező 3-ban, újra a kiöregedett ex-tengerészgyalogos, Robert McCall szerepét ölti magára a színész. Legutoljára 4 éve forgatták a Védelmező 2-t, az első rész pedig 2014-ben jelent meg, ahol az orosz maffiától kellett megvédjen egy tini prostituált lányt. A mostani filmben, egy jó barátjának haláláért fog bosszút állni az önkényes igazságosztó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!