Dér Heni félt, karrierje fontosabb lesz neki gyermekénél - ifaktor
Dér Heni és családja.
Dér Heni szerint ő tudja, milyen borzalmakat élnek át most Ukrajnában
Instagram/@bakosgergely

Dér Heni félt, hogy karrierje fontosabb lesz neki gyermekénél

Dér Heni komoly vallomást tett a LifeTv egyik műsorában. Az énekesnő úgy érezte sokáig gondolkodott a gyerekvállalás kérdésén, de mára biztos benne, hogy számára kisfia a legfontosabb.


Dér Heni volt az egyik vendége az Ébredj velünk adásának adásának. A műsorban mesélt arról, hogy milyen érzés volt összezárva lenni Hajdú Péterrel és hogy mennyire tudott számára megnyílni, illetve olyan dolgokról is mesélni, amelyekről korábban soha.

Az énekesnő szerint sikerült megfeledkeznie a kamerákról és egy rendkívül érzelemdús beszélgetés zajlott kettejük között. Heni mesélt a gyerekvállalás előtt időszakról, amikor úgy érezte, hogy nagyon szigorú édesanya lesz majd. Ehhez képest, azonban most már ő az engedékenyebb.

Heni azt is elárulta, hogy számára mindig is nagyon fontos volt a karrierje. Mielőtt megszületett volna az első gyermeke sokat vacillált ezen a döntésen és félt, hogy titkon a társadalmi nyomásnak enged, amikor kisbabát vállal. De mára ez a félelme teljesen eloszlott és számára a legfontosabb az életében kisfia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!