Hihetetlen dolgokat vallott be hazugvizsgálóval Dér Heni - ifaktor
Dér Heni rózsaszín melltartóban lép fel.
Dér Henivel kapcsolatban sokszor ítélnek az emberek felszínesen – például, ha a címben szereplő villantásra gondolunk. Viszont ezúttal rengeteg egyéb dolog is kiderült róla.


A legérdekesebb kérdések nagy része rávilágít arra, hogy az énekesnő gyerekkorában nem a legkönnyebben kezelhető fiatal volt. Előfordult, hogy lopott – noha csak egy cukorkát –, de hosszasan mesélt arról, amikor belépőket szedett a kisebbektől a focimeccsekre.

Elmondása szerint az általános iskolában sokat csúfolták, így a gimiben már igyekezett olyanokkal barátkozni, akik a „tápláléklánc" élén voltak.

Dér Heni némi gondolkodás után arra a kérdésre is igennel felelt, amely arra volt kíváncsi, hogy szeret-e ő villantani. De az is kiderült – többek között –, hogy volt már szeretői státuszban, de a tudta nélkül és végül kiderült, hogy ő volt a „harmadik" ebben a kapcsolatban. Minderről sosem beszélt nyilvánosan, mert nagyon szégyellte mindezt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!