Így lett Dér Heni lázadó tiniből sikeres énekesnő - ifaktor
Dér Heni fekete ruhában
Dér Heni szülés utáni testéről posztolt
Instagram / @phdr_communication_kft

Így lett Dér Heni lázadó tiniből sikeres énekesnő

Tizenhat éves korában költözött fel Budapestre Dér Heni. Akkor a Megasztárban való szereplésével elindította karrierjét a zenei pályán, amely teljesen megváltoztatta addigi életét.


Kevesen tudják Dér Heniről, hogy egy vajdasági kis faluból származik. Tizenhat évesen robbant be a zeneiparba, a Megasztár című műsorban. Heni egy rövid portré filmben mesél az élete elmúlt húsz évéről, többek közt arról, hogyan vált lázadó tiniből, sikeres énekesnővé és családanyává.

Heni Az én utam legújabb epizódjában beengedte a kamerákat szülőotthonába és megmutatta a régi fotókat, a kedvenc helyszíneit és mesélt iskolás élményeiről is.

Heni és férje, Gergő azt is elárulta, hogy a koronavírus okozta pandémia alatt kelt egybe, egy polgári esküvő keretében, ahol az énekesnő szülei nem tudtak részt venni. A pár elgondolkozott egy régi hagyományon, miszerint a nő szülőfalujának templomában keljenek egybe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!