Dér Heni kiállt Schobert Norbiék mellett - ifaktor
Schobert Norbi

Az énekesnő szerint tarthatatlan a közösségi médiában uralkodó helyzet.


Pénteken robbant a hír, miszerint egy fiatalember megkeresett egy Schobertéket gyalázó Facebook-csoportot, és az derült ki, hogy a konkurens sztáredző, Béres Alexandra állhat a csoport mögött. A férfi szerint Béres Alexandra telefon- és bankszámlaszámát adták meg a csoport adminjai, amikor felvette velük a kapcsolatot. A fitneszes ezután írt egy SMS-t Rubint Rékának, amelyben biztosította róla, hogy nem ő áll a csoport mögött.

Norbi – függetlenül attól, hogy ki áll „A Nagy Norbiréka-biznisz” című csoport mögött – feljelentést tett a NAV-nál és a GVH-nál is, és várja az eljárás eredményét.

Dér Heni ezután az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében állt ki a Schobert-házaspár mellett. Véleménye szerint az anonim zaklatás és verbális bántalmazás mára túlburjánzott.

Hiszek a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás intézményében, mint alapvető emberi jog. De épp ugyanennyire hiszek az emberi méltóság intézményében is, mint alapjog. Az anonim zaklatás, a verbális bántalmazás pedig régóta ott lapul az említett fent említett jogok fészkében, és épp ideje feltörni a záptojást!

A poszt ide kattintva olvasható.

Ne hagyd ki!