Dér Heninek ismét meg kellett védenie magát a kommentelőktől - ifaktor
Dér Heni fehér feliratos pulcsiban áll a lakásában

Az utóbbi időben már egyre kevesebb támadás érte a népszerű énekesnőt, Dér Henit közösségi média oldalán. Ez most azonban ismét változni látszik, hiszen Heni kénytelen volt újra megvédenie magát a kommentelőktől.


Történt, hogy az énekesnő megosztott pár fotót kisfiáról Instagram-oldalán, ugyanis egy márkával történő együttműködésnek köszönhetően kisbaba ruhákat kapott.

A márka azonban sokaknak nem nyerte el a tetszését, ugyanis nem tartják elég színvonalasnak és minőséginek. Heni azonban reagált a kommentekre egy posztban.

Heni megvédte magát és közölte követőivel, hogy ameddig ő nem szól bele mások gyereknevelési szokásaiba, addig szépen kéri, hogy az övébe se szóljon bele senki.

Továbbá az énekesnő felvilágosította kommentelőit, hogy teljesen fölöslegesnek tartja a drága, márkás ruhákat megvenni gyermekének. Hiszen kinövi, elkoptatja és nem is tudja még értékelni. Ez az álláspontja és ezen nem hajlandó mások kedvéért változtatni. Heni bejegyzését ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!