Dér Heni burkoltan válaszolt a Sugarloaf alapítójának - ifaktor
Dér Heni az édességmúzeumban rózsaszín kanapéval.
Dér Heni közel tíz évig volt a Sugarloaf zenekar énekesnője, majd nagyon hirtelen távozott, ezzel nehéz helyzetbe hozva a bandát.


Heni a közelmúltban a 20 perc őszintén című műsorban árulta el, hogy nem bánta meg a döntését, ugyanis úgy érezte, hogy érzelmileg zsarolták a zenekarban. Ráadásul már korábban lenyilatkozta, hogy egyébként is inkább saját zenéit szerette volna elkészíteni.

Erre nemrég felkapta a fejét Tóth Szabi a Sugarloaf alapítója is, aki egészen másképpen emlékszik vissza erre az időszakra.

„Drága Henrietta Dér!
A napokban megint felhívták a figyelmemet egy nyilatkozatodra.
Megnéztem és megmosolyogtatott az a cancel culture, amivel átírod a közös múltunkat. Engem nem annyira zavar, mert ismerlek, de sokakat viszont igen, és inkább miattuk szólalok most meg. Én inkább nem annyira értem, miért írod át folyamatosan azt, ami történt. Bennem nincs sértettség, annyira nincs, hogy folyamatosan segítettem a szóló karriered még a tavalyi évben is! Emlékszel? Ennek ellenére te sorozatosan adsz olyan megnyilvánulásokat széles platformokon, amik nem fedik a valóságot:( Én soha nem nyilatkoztam negatívan rólad, még a kiválásod után sem, főleg nem 8 évvel később. Pedig, tudod, én is mondhatnék érdekes dolgokat! Szerintem ez nem lenne elegáns, én igyekszem a szépre emlékezni, arra, hogy mennyi közös élményünk, sikerünk és boldogságunk volt közösen. 19 voltál, amikor bekerültél hozzánk a tehetséged miatt!! Semmit nem tudtál a szakmáról, mi már akkor is egy befutott, többszörös aranylemezes zenekar voltunk. Velünk nőttél fel, emlékszel? Én voltam a gyámod, havonta ültem veled a bevándorlási hivatalban, hivatalosan is vállalva a gyámságod és megígérve a szüleidnek, hogy vigyázok rád. Mindig óvtalak emberektől és attól, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket később megbánnál vagy a karriered inná meg a levét. Folyamatosan tanítottalak arra, hogy tudnod kell nemet is mondanod bizonyos dolgokra. Próbáltalak az egészséges exibicionizmus keretein belül terelgetni, még akkor is, amikor már kellően felnőttnek és önállónak tartottad magad. Közösen (!) elértünk hatalmas sikereket. Nem értem, erre te miért nem így emlékszel. Eddig nem szóltam semmit a nyilvánosság előtt, mert nem érzem ezt elegánsnak, fairnek, meg nincs is jelentősége a részemről. A sas nem vadászik legyekre! Szerintem inkább a szeretetre és a jóságra koncentrálj. Ne nyilatkozz butaságokat!:) Az én szívemben szeretet van, ajánlom, legyen a tiédben is csak az, így sokkal jobb ember tudsz lenni!
Drága Heni, Ölellek"

– írta közösségi oldalán Szabi.

Dér Heni a Blikk megkeresésére nem szeretett volna reagálni az elhangzottakra, de egy ha kicsit a sorok között olvasunk, akkor legutóbbi Instagram-bejegyzésében talán mégis megtette mindezt.

„Nyilván amennyire jó dolog őszintének lenni, annyira nehéz is, mert magadra zúdul egy csomó fájó támadás is. Hogy elgondolkodtam-e azon jobb lenne csendben ülni és a kérdéseket elhárítva mindig meghúzva kummantgatni a válaszaimmal?? Persze, de annak mi értelme lenne?? Újra belekerülne az ember egy kiszolgáltatott, boldogtalan helyzetbe.. Az mennyivel jobb mint őszintének lenni?? Ugyee?? ..Nem mindenáron, de az igazságérzetemet soha nem engedem, hogy elvegyék, hogy megmásítsanak... Előadóművész vagyok, ember vagyok, nő vagyok, anya vagyok..."

írta Heni az Instagram-oldalán, ahol megjelenik a #sokanazérttámadnakhogyreflektorbakerüljenek hashtag is...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!