Dér Heni elárulta, miért kísérték rendőrök a kórházba - ifaktor
Dér Heni barna hajjal, rózsaszín pólóban ül a Life Tv műsorában

A népszerű énekesnő, Dér Heni a Life Tv Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának volt a vendége, ahol elárulta, miért ment rendőri kísérettel szülni.


Lassan egy éve született meg Dér Heni és férje, Bakos Gergő első közös gyermeke. Aznap szinte másról se lehetett olvasni az interneten, csak arról, hogy az énekesnőt rendőri felvezetés kísérte kórházba.

Az eset után Heni rengeteg bántást kapott, voltak akik szerint szándékosan csinálta a ,,felhajtást" maga körül. Az igazságot azonban csak most tudhattuk meg, mikor Hajdú Péternek elmesélte az énekesnő a történetet.

,,Tízperces fájásoknál szépen elindultunk - az orvos tanácsára - semmi bajom nem volt. Még videóztunk, nevetgéltünk. A kocsiba majdnem félútig még üzengettem a családnak és mire beértünk a városba M3 bevezetőnél megállt a sor és sehova nem lehetett mozdulni. Mondtam Gergőnek, hogy megint fáj, akkor már nem voltam vicces kedvemben. Mondta Gergő, hogy ezek a fájások már 3 percesek a GPS szerint meg még 40 perc lett volna az út a kórházig. Pont velünk szembe jött egy rendőrautó - akkor én már nem nagyon tudtam figyelni arra, hogy mit mond, akkor már tényleg koncentráltam - és szólt nekik, hogy: >>ne haragudjanak uraim, a feleségemnek kétperces fájásai vannak és gyorsan be kéne jutnunk a kórházba, tudnának segíteni?<<"

- mesélte Heni Petinek a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!