Követői azt hitték feltörték Dér Heni fiókját - ifaktor
Dér Heni fekete ruhában
Dér Heni szülés utáni testéről posztolt
Instagram / @phdr_communication_kft

Dér Heni olyat kommentelt, követői azt hitték feltörték a fiókját

Dér Heni csodálatát fejezte ki Tóth Andinak, az énekesnő Instagram-bejegyzésénél. Azonban a rajongók furcsának látták Heni hozzászólását.


Sok hírességhez hasonlóan az aranytorkú énekesnő, Tóth Andi is megosztotta, hogy milyen szettben vonult végig a Glamour gála szőnyegén. Andi szettjét a Karib-tenger kalózai című filmből ismert Jack Sparrow kapitány karaktere ihlette. A követői oda voltak a fiatal lány új stílusáért, még Dér Heni is kommentelt Andi Instagram-bejegyzése alá.

,,Szerintem meg továbbra is csak azt csináld, ami önazonossá tesz!!! Kellenek az országba tökös csajok is, a dívákkal érdekes, nem találkozom a toplisták élén, pedig a mainstream az övék!! Szal pacsi csajszi🙌🙌🔥🔥 Minél jobban beszólnak, annál állatabb leszel✌️✌️😃😃 Ilyen ez a vér😂😂😂 🙌❤️”

-írta Heni.

Azonban Andi több követője is meglepődött Heni megnyilvánulásán. Volt olyan, aki azt hitte biztosan feltörték az énekesnő fiókját és más írt a nevében.

,,Feltörték a fiókodat v ezt tényleg te írtad??😮 Mert ehhez nem tudok gratulálni...🤦♀️”

-írta egy követő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!