Bea asszony és Dévényi Tibi bácsi összeházasodik - ifaktor
Dévényi Tibor pöttyös labdát tart a kezében

Nincs az a kor, ami meggátolná Dévényi Tibi bácsit, hogy feleségül vegye párját, Beát.


A 75 éves rádiós műsorvezető és lemezlovas úgy gondolta, hogy eljött az idő egy kicsit elmélyedni a jelenlegi kapcsolatában. Beával már 13 éve alkotnak egy párt és ahhoz, hogy erre a lépésre elszánja magát, meghatározó volt a jelenlegi pandémia helyzet.

A Retro Rádió műsorvezetője a Blikknek elmondta, hogy az elmúlt hónapokban több mindent át kellett értékelnie és rájött, hogy ennyi idősen sem késő még előre haladni. Ezért döntött amellett, hogy hivatalosan is szeretné összefűzni életét Bea asszonnyal, 14 év korkülönbség ide, vagy oda.

Tibi bácsi így vélekedik a dologról:

"Jövőre 75 éves leszek, ilyenkor az ember már nem tervezget előre, én magam is kipipáltam már mindent a bakancslistámon. De be kell vallanom, ebben a zavaros világban jó, ha van az ember mellett valaki, mint mellettem Bea. Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy azt kell elvenni feleségül, aki az utolsó pohár vizet hozza oda nekem. Ezt elmeséltem Beácskámnak, erre rögtön csillogó szemmel megkérdezte, Tibikém, nem vagy szomjas? Szóval igen, el szeretném venni feleségül Beát, de az én koromban senki ne számítson nagy lakodalomra – nevetett a lemezlovas, aki nem klasszikus lagzit tervez."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!