Kukkants be az új sorozat előzetesébe: Dexter - New Blood - ifaktor
Dexter sorozat főszereplője egy késsel a kezében

Úgy érezték a készítők, hogy eljött az ideje egy kis össznépi hangulatkeltésnek. Ezért egy apró bekukkantást engedtek az új Dexter-sorozatba.


Ez az előzetes egy átfogó képet nyújt, Jeff Lindsay novelláján alapuló, Michael C.Hall által játszott Dexter karakteréről. Az új sorozat 10 évvel későbbi történéseit mutatja be az ikonikus Dexter-sorozatnak, aminek vége az lett, hogy Dexter megjátszotta a saját halálát és New York államban, nevet változtatva él, hogy elfojtsa gyilkos vágyait.

„10 évvel azután, hogy Dexter eltűnt a Laura hurrikánban, egy New York állambéli városban, Iron Lakeben él. Dexter próbálja újraépíteni életét, de több váratlan esemény, mely a kis, városi közösségükben történik, újra felébresztik benne a sötét énjét."

Azt követően, hogy 4 évadon keresztül vezető producere volt a Dexter-sorozatnak, most Clyde Phillips visszatér, hogy megalkossa ezt az új fejezetet.

Kukkants be az előzetesbe!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!