Dj Khaled csirkéit jetskin is szállítják majd - ifaktor
dj khaled

Miért ne lehetne egy, csak kiszállítással foglalkozó éttermet nyitni, ahol nem lehet mást kapni, csak csirkét? Dj Khaled meghúzta a váratlant.


Dj Khaled úgy döntött, hogy belép a kaja-piacra is és létrehozza az első, csak kiszállítással foglalkozó csirkézőjét, az „Another Wing"-et. Több mint 150 helyre szállítanak majd 3 kontinensen és 5 országon át. Ezzel pedig az egyik legnagyobb rendelős étterem lehet.

Az étlapon található lesz csirke csonttal, vagy csont nélkül, különböző ízesítésű csirke, valamint további 5, exkluzív ízű csirke.

Ezek az "Un Un Un Believable Buffalo," "Don't Quit Nashville Hot," "You Loyal! Lemon Pepper," "Honey! Honey! Hot Honey Sriracha," and "They Don't Want You To Win TRUFFALO." névre hallgatnak majd.

A Reef megkeresett engem, hogy miért nem csinálunk egy történelmi, csak kiszállításon és online megrendeléseken alapuló csirkézőt? Egyszerre indulna 3 kontinensen, 5 országban és több mint 150 helyen. Én, pedig aki imádja az ízletes kajákat és ezt gyakran hangoztatom is, hogyan mondhattam volna erre nemet?"

mondta Khaled

A csapatom és én folyamatosan együtt dolgozunk a REEF-vel, hogy minden egyes apró lépést kidolgozzunk.

„Elhivatottak, hogy valami olyat hozzanak létre, ami inspirálja a közösséget és erősíti a kreativitást és egy rendkívül csodálatos partner. Ez megváltoztat mindent."

KHaled továbbá elmondta, hogy ez még csak a kezdet és szeretne rohamosan terjeszkedni.

„Nem csak szárazföldön fogunk szállítani, hanem a vízen is. Jet Skivel és hajókkal. Mindent megteszünk."

Az „Another Wing" már elérhető Londonban, Párizsban, New Yorkban és Miamiban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!