Dobó Ágiék hatalmas projektbe kezdtek - ifaktor
Dobó Ági és férje a kanapén.
Dobó Ágiék újra építkezésre adták a fejüket, amelyről a műsorvezető-influenszer az Instagram-oldalán számolt be.

„ha 4 év építkezés nem lett volna elég, ami valójában a mai napig tart, mert még mindig hiányzik ez-az az otthonunkból, akkor most a biztonság kedvéért kitaláltunk egy új projektet magunknak @kiscsaba -val...”

– kezdte bejegyzését az Instagram-oldalán Dobó Ági.

Ágiék egy szauna/wellnessházat építenek az udvarban, amelyben helyet kap egy edzőterem és természetesen különféle „spa” szolgáltatások is.

Az épület teljesen okos otthon lesz, amelynek kivitelezése nem volt egyszerű feladat, ám innentől fogva mindent távirányítással lehet vezérelni és több automatizmus biztosítja az új épületet.

„Az biztos, hogy ennyi rutinnal, tapasztalattal a birtokunkban ezúttal sokkal harmonikusabban mennek a dolgok, és rengeteget tanulva a korábbiakból sok mindent másképp csinálunk... Például ezúttal a legegyszerűbben, akár utólag is telepíthető, és funkciónként bővíthető okosotthon rendszert választottunk, a Schneider Electric -től a Wisert. Amellett, hogy dizájnos kis kütyük, tényleg nagyon okos is a rendszer, például applikáción keresztül szól nekünk, ha "baleset" történik, szivárgást észlel, és füstöt, na meg persze távolról is vezérelhető vele a ház...”

– írta a Mokka műsorvezetője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!