Dobó Ági: ,,Csabi egyik legjobb barátjának tetszettem meg” - ifaktor
Dobó Ági otthonában süt

Dobó Ági nagyon meglepte követőit, amikor idén novemberben kiderült, összeházasodott gyermekei apjával. Most megismerkedésük történetéről is ejtett pár szót.


Dogó Ági több, mint 11 éve él boldog párkapcsolatban férjével, idén novemberben pedig szűk családi körben az esküvőt is megtartották. Azonban férjével mindketten nagy esküvőt szerettek volna, amelyről továbbra sem mondtak le. Bár a koronavírus miatt, az idei lagzit el kellett halasztaniuk, a következő nyárra.

Ági most legújabb Instagram-bejegyzésében mesélte el megismerkedésük történetét, amely nem várt csavarokkal indult. Ugyanis Ági egyik barátnőjének tetszett meg először Csabi, Áginak pedig Csaba egyik legjobb barátja kezdett el udvarolni.

„Dióhéjban annyi, hogy a Csabi egyik legjobb barátjának tetszettem nagyon, Csabi pedig az én egyik barátnőmnek. Gyakorlatilag úgy ismertük meg egymást, hogy Csabi szerelmes leveleket írt nekem a barátja nevében, Ő “udvarolt”, én pedig a barátnőmet kísérve keveredtem újra meg újra Csaba közelébe... Egyszer csak azt vettük észre, hogy egyre mélyebbeket beszélgetünk, egyre többet nevetünk együtt, és egyre inkább egymást társaságát keressük. Ezért egy hideg téli estén beleálltunk a történetbe, és a barátságunkat párkapcsolattá avanzsáltuk.”

-mesélte bejegyzésében Dogó Ági.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!