Dobó Ági:„Képmutatás lenne részemről a háborúról beszélni” - ifaktor
Dobó Ági fehér zakóban áll fotósok előtt

A népszerű influenszer, Dobó Ági sokáig csendben volt. Az orosz-ukrán háború kirobbanása óta egyáltalán nem posztolt közösségi oldalán: elárulta, miért nem.


Az influenszer hat nap után megosztott egy bejegyzést Instagram-oldalán, amiben leírja: továbbra sem tud állást foglalni, se jól kommunikálni az elmúlt napok eseményeiről, ugyanis úgy érzi, ehhez még tájékozódásra van szüksége.

,,Lassan egy hete nem vagyok jelen ITT, Veletek, mert őszinte leszek, azt éreztem óriási képmutatás lenne részemről épp egy utazásunk alatti időszakból, egy olyan háborúról kommunikálni, aminek a felét sem értettem, és azt hiszem ugyanilyen felháborító lett volna az is, hogy ha mindent ugyanúgy folytatok itt, mintha mi sem történne a világban"

- kezdte bejegyzését a szépségkirálynő, majd így folytatta:

,,Ti mit gondoltok erről? Én egyrészről úgy éreztem, hogy amíg én magam nem "tanulom" meg a történelmét a történteknek -vagy legalábbis egy részét annak-, addig nem tehetem meg, hogy megszólaljak, másrészről kevés dolgot tartok felháborítóbbnak annál, ha valaki szenzációhajhászként kommunikál valamiről, amiről egyébként fogalma sincs. És lássuk be, az emberek nagy többségének igen kevés fogalma van mi, és miért is történhet "pár" kilométerre tőlünk. Amit én javasolnék első körben Nektek, Magunknak, hogy tájékozódjunk hiteles forrásokból, független geopolitikai értekezésekből, amit akár podcast adásokból, cikkekből, és sok egyéb platformon is megtehetünk ,másrészről pedig segítsünk okosan. Tájékozódjunk, hogy valóban mire és hol van szükség, és aszerint tegyük, amit csak tudunk.
Illetve gondolkodjunk, és beszélgessünk amennyit csak tudunk arról, felelős szülőként, hogy a kezeink között cseperedő generációt hogyan neveljük, szeressük úgy, hogy ami most történik ne ismétlődhessen meg soha többé"

- olvasható Ági bejegyzése végén, amihez ölelkező gyerekeiről osztott meg egy fotót.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!