Dobó Kata akkor igazán felszabadult, ha megjátssza magát - ifaktor
Dobó Kata kék ruhában áll

Dobó Kata Lilunak mesélt színészi karrierje kezdetéről, illetve a rendezői élet varázsáról. Legújabb filmje, az El a kezekkel a papámtól is szóba került.


A Liluland legutóbbi vendége Dobó Kata volt, aki mesélt arcápolási rutinjáról, karrieréről, személyiségéről és nem utolsó sorban legújabb megjelent filmjéről is, az El a kezekkel a papámtól című filmről.

Dobó Kata elmesélte, milyen élményei voltak az amerikai castingok során, illetve azt is, hogy teljesen véletlenül vált belőle színésznő. Állítása szerint sokkal kevésbé érzi stresszesnek a rendezői szerepkört, mint a színészetet. De ennek ellenére továbbra is folytatja színészi karrierjét, hiszen rettentően élvezi a kamera előtti és a színpadi jelentétet.

„Sokkal felszabadultabb vagyok bármilyen karakterben, mint Dobó Kataként egy kamera előtt.”

-nyilatkozat a színésznő.

Kata azt is elmesélte, hogy történt már vele, olyan, hogy leblokkolt a színpadon. A Dancing with the Stars során is ez volt a legnagyobb félelme, de szerencsére sikerült ezt legyőznie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!