Dobó Kata kapcsolatának hivatalosan is vége - ifaktor
Dobó Kata kapcsolatának hivatalosan is vége

Dobó Kata és kollégája Szente Vajk bejelentette, hogy már nem alkotnak többé egy párt, ez pedig meglepte a rajongókat is.


Szűk egy éve, hogy Magyarország egyik legjobb színésznőjét, Dobó Katát és akkori színész-rendező kollégáját, Szente Vajkot több hírlap és megannyi rajongó összeboronálta. Ugyan a látszatot fenntartották, miszerint nincs köztük több, mint munkakapcsolat, de ez a felállás, viszonylag gyorsan, eddig érzett, de ki nem mondott fordulatokat vett.

A páros időközben felvállalta kapcsolatukat és a barátságukat, a párkapcsolat oltárán minden bizonnyal feláldozták. A Blikknek pedig Katáék egyik ismerőse az alábbiakat nyilatkozta:

"Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb meg kell hozni a döntést."

Ugyanakkor a barátság feláldozására igencsak rácáfoltak, hiszen elmondásuk alapján, teljesen békés és baráti beszélgetés közepette szakítottak. Ez pedig azt jelenti, hogy nincs kizárva a közeljövőbéli együttműködésük sem.

„Tisztelik egymást és nincs harag egyikőjük szívében sem.”

tette hozzá az a bizonyos ismerős.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!