Dobó Kata véleménye a Valentin-napról és a fogadalmakról - ifaktor
Dobó Kata

A kötelező romantikázásból a pasik nem jöhetnek ki jól Dobó Kata szerint.Dobó Kata nem hisz abban, hogy bármilyen jelentősége lenne mind az újévi fogadalmaknak, mind pedig a kötelező romantikázással egybekötött Valentin-napnak. A színésznő egy interjúban, melyet a Ripost 7-nek adott elmondta, hogy akkora nyomás nehezedik a férfiakra a február 14-i felhajtás miatt, hogy esélytelen, hogy jól jöjjenek ki belőle.

„A pasik nem tudnak belőle jól kijönni! Ha nem kéri meg a kezem, az a baj, ha nem hoz rózsát, az a baj, ha nem visz el egy menő étterembe, már szedheti is a sátorfáját… Miért? Akkora nyomás van szegényeken, holott nem ezen az egy napon múlik a szerelem”

Azt is hozzátette, hogy a változást nem az újévhez érdemes kötni, hanem saját magunkhoz. Ugyanis ha teljes, drasztikus változtatásra szánjuk el magunkat, de január 5-én lecsúszik egy muffin, akkor azzal az ember csak saját magát csapja be.

„Újévi fogadalom? Teljesen felesleges! Mindig zsigerileg érzem – és szerintem más is –, hogy fog-e működni, ha változtatok, vagy kudarcra van ítélve. Ez nem kötődik január elsejéhez! Ha magunkra erőltetünk egy fogadalmat, majd január 5-én mégis megesszük azt a muffint, akkor csak saját magunknak okozunk csalódást. Hozzáteszem, a szilvesztert sem szeretem, miért kéne kötelezően jól éreznem magam? Ugyanilyen a Valentin-nap is”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!