Rajongói összeesküvés alakult ki a Doctor Strange 2-ről - ifaktor
Patrick Stewart egy fekete fehér képen az állára támasztja a kezét

A Doctor Strane 2 című film előzetesében hallható Patrick Stewart is.


Amikor a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet bemutatták, a dörzsölt rajongók már azonnal kiszúrták, hogy valaki olyat hallottak az egyik jelentben, aki nem egy megszokott Marvel-karakter. Az ötletelések pedig azonnal beindultak, majd később pletykák lettek belőle, miután kiderült, hogy kiről volt szó.

Patrik Stewart, másnéven Xavier professzor volt hallható az előzetesben, ez pedig legalább akkora találgatás hullámot indított el, mint amikor attól zengett a világ, hogy hány Peter Parker lesz látható a legújabb Pókember filmben.

Egy interjúban azonban a színész tagadta, hogy köze lenne a legújabb filmhez. Állítása szerint a hangját nagyon sokan imitálják azóta, hogy 60 évvel ezelőtt a színpadra lépett. Ezért pedig elmondása szerint nem vonható felelősségre. Majd így nyilatkozott arról, visszatérne-e?

„Itt van egy kis bökkenő… Ha nem alkottuk volna meg a Logant, akkor igen, talán újra beleülnék a tolószékbe és eljátszanám Charles Xaviert.”
„De a Logan megváltoztatott mindent. Itt van egy kis anekdota is. Az első alkalommal, mikor Hugh Jackman és én láttuk a filmet, az egy publikum előtti vetítés volt a Berlini Filmfesztiválon. Akkor vetítették a premierjét. Rövid időt követően, hogy lement Xavier halálának jelenete, nagy érzelmek törtek fel bennem, de úgy voltam vele, hogy muszáj visszatartanom őket, mert mégis csak egy mozi közepén vagyunk. Aztán megláttam, ahogy Hugh az arcához teszi a kezét és megtörli a szemét. Ekkor úgy voltam vele, hogy gyerünk Patrick engedd ki Te is.”

Az új Doctor Strange film május 6-án érkezik a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!