20 perces betekintés a legújabb Doctor Strange filmbe - ifaktor
Doctor Strange egy kapu előtt áll köpenyben

Ha már nagyon várod a legújabb Doctor Strange filmet, akkor most itt van egy 20 perces ízelítő, amit a cég vetített le. SPOILER ALERT!


Egy hét van hátra, hogy kiadják a legújabb Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet. A jelenleg is zajló 2022-es CinemaCon rendezvényén most a Marvel Studios egy 20 perces betekintést adott a film elejéből az ott jelen lévőknek. Rengeteg spoilert tartalmaz a cikk, ennek tudatában olvass tovább.

A vetítés egy akció jelenettel kezdődött, ahol egy hosszú, fonott hajú Doctor Stranget és egy szuperembert, America Chavezt láthatjuk menekülni valamiféle lények elől egy teljesen más, lila kinézetű univerzumban. Strange figyelmezteti Americat, hogy ezek a lények elszívják az erejüket. Miközben megpróbálnak elmenekülni a lebegő törmelékekre ugrálva, az egyik lény elkapja Stranget és megszúrja. Ahhoz, hogy megmenthesse magát elkezdi elszívni az erőt Americától, majd egy újabb szúrást követően, és az életének utolsó cselekedeteként megmenti a lányt a szörnyektől és meghal. A halál pillanatában pedig felébred new york-i lakásában és ráeszmél, hogy ez csak egy álom volt.

A következő jelenetben Strange egy korábbi szerelmének esküvőjén vesz részt. Majd az esküvőt egy hatalmas robbanás szakítja félbe és Wong oldalán együtt harcba szállnak egy szörnnyel, név szerint Gargantosszal. A csatát követően America megmutatja Strangenek a saját testét egy másik helyzetben. Ekkor eszmél rá, hogy valójában nem is álom volt, amit annak hitt.

Az utolsó jelenetben pedig Wanda Maximoffal látható egy teljesen elszigetelet farmon, ahol megkéri Wandat, hogy menjen vissza vele Kamar-Tajba.

„Hasznát venném egy bosszúállónak”

mondta Strange Wandanak.

A legújabb Doctor Strange film megjelenési dátuma május 5-ére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!