Készen állsz a Doktor Szöszi 3-ra? - ifaktor
Doktor Szöszi rózsaszín ruhában mosolyog egy kutyával a kezében

Összeszedtünk mindent, amit eddig tudni lehet a legújabb Doktor Szöszi filmről!


Ki áll készen a Doktor Szöszi 3-ra?

Jennifer Coolidge, aki Paulette Parcellet játszotta a 2001-ben és 2003-ban, újra feltűnik a harmadik részben. A színésznő pedig most egy kis betekintést is engedett a rajongóknak, hogy mikor is láthatják újra, a Reese Witherspoon által továbbra is megtestesített Elle Woodsot és barátait.

„Reese azt mondta, hogy csináljuk én pedig azonnal csatlakoztam hozzá. Csak a hivatalos bejelentésre várok. Nagyon izgatott vagyok a projekt miatt, de még nem kaptunk premier dátumot.”

tette hozzá Coolidge.

Még 2018-ban reppentek fel az első hírek, hogy Reese Witherspoon újra Elle Woods bőrébe bújik majd a Doktor Szöszi 3 kedvéért. A rajongók nagyon lelkesek voltak, főleg amikor a színésznő egy általa készített videót töltött fel, amin egy rózsaszín bikiniben egy medencében lubickol.

A korábbi sztárok közül többen is visszatérnek, nem csak Coolidge és Witherspoon. A már jól ismert Alanna Ubach is csatlakozik mint Serena és Jessica Cauffiel újra Margot bőrébe bújik majd. Luke Wilson, aki a Doktor Szöszi 2-ben alakította Elle hőn áhított pasiját, még 2020-ban úgy nyilatkozott, hogy szívesen eljátszaná újra Emmett Richmondot.

„Nem beszéltem még Reesezel ezzel kapcsolatban, de mindig hallani pletykákat itt-ott. Egyelőre semmi hivatalos nincs még a Doktor Szöszivel kapcsolatban, de szívesen részt vennék újra benne. Mármint a Reese által játszott karakter irtó vicces volt és mostanra nagyon ikonikus karakter lett.”

tette hozzá Wilson.

A Doktor Szöszi 3 forgatókönyvét Mindy Kaling és Dan Goor írja. Egy 2021-es beszélgetős műsorban pedig már elmondták, hogy kész vannak az első piszkozatok, amikkel folytatják a nagyszerű filmet. De még mindig folyamatosan dolgoznak, hogy a legtökéletesebb szituációkat tegyék össze a Witherspoon által alakított Ellenek.

Egyelőre nem tudni, hogy a film mikor jön ki hivatalosan, ugyanis az első dátum 2020 februárja volt, de a koronavírus és egyéb hátráltató körülmények között több, mint 2 évvel kitolták a projektet. Viszont nemrég az MGM bejelentette, hogy 2022 májusában várható valamikor a film. A rendező pedig Jamie Suk lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!