Dombóvári István: "Egy éve nem alszunk" - ifaktor
Dombóvári István.
Dombóvári István kisfia éppen egy éve született meg. Ez alkalomból Dombi meg is osztott egy bejegyzést a közösségi oldalán.


Noha a humorista és párja mindennapjai természetesen fenekestül felfordultak a kicsi érkezésével, mégis a bejegyzés lényege éppen abban rejlik, hogy ez mennyire nem számít. Mindez ugyanis eltörpül ahhoz képest, hogy mekkora boldogságot jelent a kisfiú szülei számára.

„Pontosan 1 éve nem alszunk, ingerlékenyek vagyunk, nem megyünk sehová, pelenkákat kerülgetünk, minden ruhánk foltos/hányásos. Készenlétben vagyunk, anya- és apatigris vagyunk, babaruhákat cserélgetünk, cumisüveget sikálunk. 1 éve nyert igazi értelmet az életünk és már tudjuk, hogy soha nem tűnhetünk el nyomtalanul. 1 éve igazi család vagyunk. Szeretünk kisfiam!”

– írta Dombi, aki újabban szülőfalujában, a jászkarajenői művelődési házban dolgozik intézményvezetőként, így immár civil munkája is van, amely sokkal kiszámíthatóbb, mint a showbiznisz.

Ennek ellenére Dombi továbbra is aktív humoristaként is – noha kevesebb fellépést vállal –, sőt idén új tévéműsora is képernyőre kerül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!