Dombóvári István elmondta véleményét – letiltotta a Facebook - ifaktor
Dombóvári István elmondta a véleményét – letiltotta a Facebook
Dombóvári Istvánt – többek között – gyűlöletbeszédért tiltotta le a Facebook
Dombóvári Istvánt – többek között – gyűlöletbeszédért tiltotta le a Facebook

Dombóvári István elmondta a véleményét – letiltotta a Facebook

Dombóvári István elárulta, mi a véleménye a Will Smith incidensről. Azonban a humorista egyértelmű állásfoglalását letilttatta az internet népe.


Nagy port kavart az idei Oscar gála, ugyanis az esemény után mindenki Will Smith pofonjáról beszélt. Korábban mi is megírtuk, hogy az is lehetséges, megrendezett volt a verekedés. Mindenesetre sokan elmondták a véleményüket a történtekről, így tett a népszerű humorista, Dombóvári István is.

István a Facebook-oldalára írt ki egy érdekes hasonlatot az esettel kapcsolatban, de úgy tűnik, ez rendkívül szúrta a Will Smith rajongók szemét, mivel sikerült annyi embernek jelentenie a humorista bejegyzését, hogy letiltotta őt pár napra a közösségi oldal.

,,A nők 90%-a szerint bátor, férfias kiállás volt megütni egy komikust egy viccért. Most megyek és megütöm a péket az egyenes kifliért. Attól, hogy a munkáját végzi, még nem kéne sz*rul!”

-írta Facebook-bejegyzésében a humorista, amit később az Instagram-oldalán is megosztott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!