Dombóvári István Will Smith pofonjával gúnyolódik - ifaktor
Dombóvári István.
Will Smith Oscar-gálán előadott „magánakciója” körbejárta a világot, és bizony mémek ezrei születtek a témában. Ezúttal a népszerű hazai komikus, Dombóvári István volt az, aki – kicsit sem burkoltan – elmondta a véleményét az esetről.


Dombi előszeretettel használja a közösségi média oldalait arra, hogy kinyilvánítsa véleményét aktuális témákról. Will Smith Chris Rocknak adott pofonját sem hagyta szó nélkül, amely az Oscar-gálán csattant el.

A mindig határozott véleménnyel rendelkező humorista egy vicces bejegyzést osztotta meg az esettel kapcsolatban, amely ráadásul a véleményét is maximálisan visszaadta.

„A nők 90%-a szerint bátor, férfias kiállás volt megütni egy komikust egy viccért. Most megyek megütöm a péket az egyenes kifliért. Attól, hogy a munkáját végzi, még nem kéne szarul.”

– írta Dombi, akit a kiírása miatt bizonyára többen jelentettek, így a Facebook három napra letiltotta a profilját.

Dombi egyébként már korábban egyértelművé tette véleményét Will Smith reakciójával kapcsolatban, de akkor sokkal egyértelműbben fogalmazott.

Az is jó kretén, aki az Oscar díjátadón egy vicc miatt bemegy a képbe és pofán veri a műsorvezetőt. Ezért kár volt tanulni és civilizálódni.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!