Donald Trump eladja magánhelikopterét – nyitott a bőkezű ajánlatokra - ifaktor

Az USA korábbi elnöke nagytakarítást tart, így megszabadul az egyik csecsebecséjétől is, ami ez esetben a saját helikoptere.


Donald Trump eladásra bocsájtotta a magánhelikopterét és úgy nyilatkozott róla, hogy szeretné, ha valaki komoly összeget ajánlana érte.

A TMZ forrásaiból tudni, hogy Trump ár nélkül hirdette meg a magángépét, a lehetséges vásárlók csak ajánlatokat tehetnek, amiből aztán a volt elnök válogathat majd.

A konkrét darab, amit Trump el szeretne adni, egy 1990 Sikorsky S76-B. Ezek a masinák 1 millió dollár, azaz nagyjából 300 millió forint körül mozognak.

A helikopter belseje pedig igazán Trumposra sikeredett, hiszen az aranyozott ülések, fogantyúk és az egyedi padlószőnyeg, egy igazi luxus csecsebecse.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!