Meghalt Donald Trump első felesége - ifaktor
Donald Trump egy repülőgép előtt áll
Instagram / @realdonaldtrump

Meghalt Donald Trump első felesége

Elhunyt Donald Trump első felesége, Ivana Trump.


Donald Trump adta ki a nyilatkozatot:

"Nagyon szomorúan értesítem mindazokat, akik szerették őt, akik közül sokan voltak, hogy Ivana Trump elhunyt New York-i otthonában. Csodálatos, gyönyörű és csodálatos nő volt, aki nagyszerű és inspiráló életet élt. Büszkesége és öröme három gyermeke, Donald Jr., Ivanka és Eric volt. Olyan büszke volt rájuk, ahogy mi is büszkék voltunk rá. Nyugodj békében, Ivana!"

Ivana és Trump 1977-ben házasodtak össze, és három gyermekük született, Donald Jr., Ivanka és Eric. Szakításuk országos és bulvárhírekké vált, ugyanis oka Donald viszonya volt Marla Maplesszel, Ivana pedig nem rendezte csendesen a válást, amelyre 1992-ben került sor.

A válás előtt Ivana a híres new york-i Plaza Hotel átalakításáért volt felelős. A válás során Donald kizárta Ivanát a Plaza-ban lévő irodájából. Csúnya szakításuk ihlette az 1996-os "First Wives Club" című filmet, amelyben Ivanának volt egy cameo-szerepe, és a klasszikus mondata:

"Ne legyél dühös, inkább szerezz meg mindent!”

Csúnya nyilvános szakításuk ellenére Ivana és Donald a gyerekeik miatt tartották fenn a kapcsolatot, és a nő támogatta a Trump Fehér Házba való indulását is, mondván:

„Remek elnök lesz."

A válás után Ivana még kétszer férjhez ment – egyszer elvált, mielőtt férjhez ment Trumphoz – és elvált későbbi férjeitől is. Ivana 73 éves volt.


Ne hagyd ki!