A népszerű magyar rapper egész családja koronavírusos volt - ifaktor
Dopeman a bíróságon sétál
Dopeman csúnyán beszólt ByeAlexnak
Dopeman csúnyán beszólt ByeAlexnak

A népszerű magyar rapper egész családja koronavírusos volt

A népszerű rapper, aki az utóbbi időben inkább politizálni szeret, DopeMan sajnos elkapta a koronavírust, még novemberben. De azóta kiderült, hogy egész családja átesett a betegségen.


Azt már korábban megtudtuk, hogy DopeMan elkapta a koronavírust, azóta azonban kiderült, hogy sajnálatos módon az egész családja elkapta a betegséget. Nagyon aggódott beteg kishúga, Fruzsi és édesapja állapota végett.

“A szüleim, az öcsém és a húgom is betegek lettek, és persze, én is. Szerencsére egyikünk sem került olyan súlyos állapotba, hogy kórházba menjünk, de nem volt egyszerű a helyzet. Én tíz napig feküdtem, fájt a fejem, az ízületeim, és lázam volt. Írtak fel gyógyszert, az sokat segített. A húgomért, Fruzsiért nagyon aggódtunk, ő ugyanis nem kapott oltást, mert az ő állapotában ez rizikós lett volna. Szegény az agyvérzés után, az agyába ültetett sönttel olyan szépen kifeküdte az egészet, hogy az nem is igaz. Apámért is aggódtunk a sztrókja miatt, de ő is átvészelte.”

-nyilatkozta DopeMan a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!