Almási Kitti karrierútja: szegénységből sztárpszichológus? - ifaktor
Dr. Almási Kitti kanapén olvas

Dr. Almási Kitti neve egyre több ember számára válik ismerőssé. A szakpszichológus teljes őszinteséggel mesélt Palik Lászlónak az életének olyan területéről is, amelyekről még sehol nem beszélt.


Palik László Három igazság című műsorában három kérdést tesz fel az aktuális vendégének, amelyre annak hét perce van válaszolnia. Legutóbbi alkalommal hazánk egyik legismertebb kortárs szakpszichológusa, Dr. Almási Kitti volt a vendége.

A doktornőt faggatták karrierjéről, szakmai hozzáállásáról, személyes kapcsolatairól és nyilvános szerepléseiről is. Kitti sikerének kulcsának legfőképpen a közérthetőségét és közvetlenségét gondolja.

Azonban Palik László egyik kérdésére különös választ adott a szakpszichológus. A kérdés az volt, hogy Kitti mennyire tartja fontosnak a pénzt. Mire a doktornő gyerekkoráról is megosztott egy két emléket, ugyanis elmondta, hogy nagyon furcsa viszonya van a pénzzel. Tizenkilenc éves kora óta önálló, már az egyetemre járásának ideje alatt függetlenné vált. Többszőr kellett már felemelkedni anyagi mélypontokról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!