Dr. Dre válása, embertelen pénzbe került - ifaktor
dr dre

A válás drága mulatság, a világhírű producer Dr. Dre, ezt most saját pénztárcáján tapasztalhatta meg.


A világhírű, Eminemet is felkaroló Dr. Dre, elvált feleségétől. A boldogtalan éveket pedig egy rendkívül drága válással és közös vagyon megosztásával sikerült lezárni. Ex felesége Nicole Young, olyan összeget csikart ki a producerből, amit ha nem is súlyosan, de mindenképp meg fog érezni Dre.

A tárgyalások végeztével, közös vagyon megosztásában állapodtak meg a felek, aminek köszönhetően Dre 2x50 millió dollárt, azaz összesen 32 milliárd 756 millió forintot kell kipengessen Nicole számára.

Ennek a megállapodásnak köszönhetően, pedig a zene-világ atyja megtarthatja mind a hét ingatlanját. Ezek közül 2 Malibuban, 2 Calabasasban és 4 Los Angelesben és környékén található. Ezen felül az ex férj megtarthatja az Apple részvényeket, amiket közösen indítottak és a Beats márka által szerzett bevételeket is.

A gépjárműveket viszont szintén elosztották, ami azt jelenti, hogy Dre megtarthat 6 autót, míg Nicolenak jár 4. Mindezeken felül pedig megtarthatja az ékszereit, készpénzét, bankszámláján félretett pénzét, amit a házasság ideje alatt halmozott fel magának.

A jogi díjakat viszont Nicolenak saját maga kell fizesse, ami nagyjából 327 millió forint. Vígaszdíjként azonban bezsebelheti az összes olyan raktárakban tárolt saját cuccát, amit Dre vásárolt, hogy a különböző házak tárgyait ott tárolhassák.

A producer annyira boldog, hogy véget vethettek ennek a zűrös és hosszadalmas pereskedésnek, hogy egy:
„Elvált mint a p*csa” képpel gazdagította Instagramját.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!