Dr. Hevesi Krisztina szerint, ezért ütött Will Smith - ifaktor
Dr. Hevesi Krisztina a Life TV Ébredj velünk stúdiójában sárga kanapén.
A 2022-es Oscar-gála alighanem Will Smith pofonjáról marad emlékezetes. Az ország elsőszámú szexuálpszichológusa is elmondta a véleményét az esetről.


Az Oscar-díjátadó bizonyára szép csendben lemehetett volna, ha nem kavarja fel az állóvizet egy olyan beszólás, amit Will Smith a legkevésbé sem tolerált. A népszerű színész és komikus, Chris Rock Wills Smith kopasz (egy betegség miatt hullik a haja – a szerk.) feleségéről sütött el egy viccet, miszerint várja a G.I. Jane második részét vele a főszerepben.

A Life TV Ébredj velünk című műsorában Ábel Anita és Csonka András kérdezte a témában Dr. Hevesi Krisztán, aki készséggel válaszolt is a kérdésekre.

„Mi ugyebár már csak az akciót láttuk. (...) Viszont másik embernek a betegségével, fogyatékosságát kigúnyolni... Régebben ilyenkor párbajra hívták egymást, és ez lovagias volt. Amit Will Smith védelmében felhozok, hogy amint átmentek, azok után nem elhagyta feleségét és lecserélte egy 20 évesre, hanem mellette maradt. Az ember pedig szeret büszke lenni a párjára.”

– mondta a beszélgetés kezdetén Dr. Hevesi Kriszta.

Nincs olyan ember jelenleg, akinek ne lenne véleménye a pofonról: sokan jogosnak és igencsak férfiasnak tartják, hogy Will Smith megvédte felesége becsületét, ám a szakma és a nézők nagy része úgy gondolja, az erőszak nem lehet válasz semmire sem. Az amerikai filmakadémia is végül arra az álláspontra jutott, hogy 2022-ben egyszerűen nem lehet valakit büntetlenül nyilvánosan megpofozni, és fegyelmi eljárást indítottak a színész ellen. Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus elemeztük ki az esetet az Ébredj velünk-ben.
„Érdekes eddig az ő ilyen botrányairól nem volt szó, tehát ha valakinek indulatkezelési gondjai volnának, akkor már többször kilépett volna ez.”

– nyilatkozta a pszichológus.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!