Dr. Krasznai Zsolt: Kevesen vállalják, hogy plasztikáztattak - ifaktor
Dr. Krasznai Zsolt a Tv2 Mokkájában ül fehér kanapén kék öltönyben

A népszerű plasztikai sebész, Dr. Krasznai Zsolt a Tv2 Mokka című műsorában mesélte el, hogy a pandémia alatt megnövekedett a plasztikai beavatkozások száma. Ez és még sok izgalmas dolog derült ki a beszélgetés során.


Bár már egyre többen vállalják fel a hazai médiában is celebjeink, hogy milyen plasztikai beavatkozásokon estek át, még mindig akad olyan hazai sztár, aki félve őrzi titkát.

Kitől is lehetne hitelesebb az információ, ha nem a sztár plasztikai sebésztől, Dr. Krasznai Zsolttól, aki a Mokka műsorában lerántotta a leplet és elárulta, hogy bizony sokan titkolják a mai napig plasztikai beavatkozásaikat.

,,Nagyon sok embert érdekel fű alatt. Nyilvánosan még nem vállalják fel, ez megint függ szerintem társadalmi rétegtől, foglalkozástól, kortól is. Vannak bizonyos műtétek, amiket bátrabban felvállalnak. Az arcplasztika szerintem még kényesebb téma, mint a mellplasztika"

- mesélte a Mokka műsorában Dr. Krasznai Zsolt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!