Hamarosan indul a Drágám, add az életed! műsora - ifaktor
Köllő Babett és Till Attila a Drágám, add az életed! műsorának stúdiójában

A népszerű vetélkedő műsor, a Drágám, add az életed! utoljára 2017-ben volt látható a Tv2 képernyőjén. Azóta szüneteltették és most újra adásba került, azt is megtudtuk, hogy mikortól.


A műsor változásokon esett át. Első sorban teljesen új műsorvezető párost kapott, Köllő Babett és Till Attila személyében és természetesen a versenyző párok is maradéktalanul újak lesznek.

A népszerű színésznő, Köllő Babett már izgatottan várja a műsor kezdését, aminek előzetesét Instagram-oldalán osztotta meg követőivel. Ebből a kis részletből tudtuk meg azt is, hogy a műsorban, többek közt szerepelni fognak Gáspár Beáék, Palácsik Lilláék és Solti Berniék is.

A műsor már az előzetesből is irgalmatlanul jó hangulatot ad át, így valószínűleg a közel jövőben az egyik legnézettebb kereskedelmi csatornás műsor lehet majd.

A Drágám, add az életed! május 9-én debütál újra a Tv2 csatornáján és nem csak Babett követői, de mi is nagy izgalommal várjuk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!