Újabb világsztár kapta el a koronavírust - ifaktor
drake fehér trikóban telefonál

A rappernek koncert fellépését kellett elhalasztania.


Hétfőn a világhírű rapper, Drake ledöbbentette a rajongóit, ugyanis 24 óráig elérhető Instagram-történetében árulta el a nyilvánosságnak, hogy elkapta a koronavírust. Ebből adódóan pedig elhalasztja a Young Money Reunion Show-t.

Azoknak a rajongóknak, akik erre a torontoi összejövetelére számítottak, még egy kicsit várniuk kell, de a rapper megígérte nekik,, hogy amint lehet bepótolja a kimaradt fellépést. Az eseményre egyébként csatlakozott volna hozzá Nicki Minaj és Lil Wayne is.

„Igazán megdöbbenve mondhatom, hogy pozitív lett a Covid-tesztem, így a ma estére tervezett Young Money Reunion show-t a lehető leghamarabbi időpontra ütemezték át. Folyamatosan tájékoztatni foglak titeket és azonnal megosztom az új időpontot, amit megszervezzük. Addig is remélem, mindenki egészséges, vigyázzatok magatokra és szeretlek titeket, nagyon sajnálom, hogy cserben hagytalak a közös hétvégén, és abban a pillanatban, amikor negatív lesz a tesztem, mindent megadok nektek, amit tudok a színpadon (kivéve a Covidot)”

-fejezte be üzenetét a kanadai rapper egy szomorú arcú emodzsival.


Ne hagyd ki!