Drake háza akkora, hogy online tárlatvezetést tart benne - ifaktor
drake fehér trikóban telefonál

A kanadai rapper Drake torontói otthona, elsőként az egyik videóklipjében volt látható, most azonban új szintre emelte a „nézelődést".


A „Toosie Slide" című videóklipjében volt látható elsőként Drake monumentális torontói háza. Ekkor úgy hitték, hogy ez a ház nem is az övé, azonban később bebizonyosodott, hogy az akár egy városháza méretű ingatlan, igenis az ő tulajdonában van.

Szinte mindenki oda és vissza volt a házért, hiszen rendkívül szemet gyönyörködtető. Most, 2 évvel később, az Architectural Digest online tárlatvezetést kínál a rajongók számára Drake rendkívüli házában. Mivel található odabent egy teljes méretű kosárlabda pálya, egy stúdió és megannyi wellness és kikapcsolódási lehetőség, így még nagyobb rá a kíváncsiság. A reklámozás egybeesik Drake második albumjának, a „Take Care"-nak a 10 éves évfordulójával.

Érdekes, hogy az online séta közben találhatunk tárgyakat is szétszórva a kanapén, asztalon, földön, amikre rákattintva meg is vásárolhatjuk őket. Egyelőre még csak a stúdióba, hálószobába, a társalgóba és az udvarra tudunk navigálni, a kosárlabdapályáról, garázsról és a nappaliról egyelőre még nincs információ.

Kukkants be Drake otthonába Te is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!