Így ünnepelte 35. születésnapját a világsztár rapper, Drake - ifaktor
Drake Barcelona mezben nevet az asztalnál

Drake a legszorosabb baráti körével gyűlt össze, hogy megünnepelje születésnapját. Ezt pedig egy „Narcos" témájú bulival hintette meg.


Drake 35 éves lett. Ez alkalomadtán nem csak a születésnapját, de legújabb, egyben legsikeresebb albumát is megünnepelte, ami a „Certified Lover Boy" címet kapta, ahogy a buli is. A partit a Netflix egyik nagyon híres sorozata, a „Narcos" ihlette és teli voltak az asztalok pénzzel és kamu kokainnal.

A partira Drake teljes farmer szettben ment el, amit egy cowboy kalappal fejelt meg. A parti a Goya Studioban volt, ahová olyan sztárok kaptak meghívást, mint French Montana, Offset, Jack Harlow, Luka Sabbat, Future, Young Thug.

A legutóbbi vendégtől pedig Drake egy OVO láncot kapott teli gyémánttal, aminek az egyik oldalán ő maga, másikon pedig kisfia, Adonis szerepelt. A láncot a híres ékszerész Elliot Eliante készítette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!