Drake egy szolid képen mutatta meg 700 milliót érő karóráját - ifaktor
Drake egy buliban

Újabb rettentően ritka és drága órával jelentkezett be a világsztár rapper, Drake. Ezúttal egy Richard Mille karórával büszkélkedik Instagramon, az ára pedig nem túl szerény.


Ebben az évben a Torontó városából származó Drake, rendkívül sikereket ért el az előadói világban. A rendíthetetlen sikernek örvendő „Certified Lover Boy" névre keresztelt albumja, folyamatosan a toplisták élén helyezkedik el. Kicsit korábban, de még ebben az évben Drake egyedi Richard Mille karórákkal lepte meg Futuret és Young Thugot születésnapjuk alkalmából. Többen azt mondják, hogy Lil Durk legújabb sárga szíjas Richard Mille órája is a rappertől van.

Az egyedi Richard Mille karórák a hip-hop-világ egyik státuszszimbólumává váltak és úgy osztogatják egymás között a több száz milliós karórákat az előadók, mint a cukrot. Drake most töltötte a 35. születésnapját, így kötelező volt egy felmutatni egy egyedi karórát. Ezt meg is tette és nem is akárhogyan. A legújabb szerzeménye, egy Richard Mille RM 56-02 Tourbillion óra, ami átlátszó zafír üvegből készült. Ebből az órából mindössze 10 darab készült a világon, darabjáért pedig 2.2 millió dollárt, 690 millió forintot kérnek. (Az összes elkelt már)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!